Producten

Indola Producten

In onze salon werken wij hoofdzakelijk met de producten van Indola. De kleurrange van Indola biedt uitzonderlijk levendige kleuren met een intense en langdurige glans.

Het is de perfecte ondersteuning voor onze professionele en deskundige kleur advies- en behandeling.

De smart care en styling lijn van Innova is een compacte range met kracht voor vorm, glans, texture, boost, hold & controle!

Naast de care&styling lijn zijn er de essentials voor net dat beetje extra. De sun active, glamour & age-expertise range geven extra glans, bescherming en verzorging.

 

Orofluido staat beter bekend als het vloeibare goud voor uw haar. Het is een schoonheidselixir voor het haar op basis van zuiver natuurlijke oliën.

  •  ARGANOLIE: is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren,welke het haar versterken en het haar zeer licht en zacht maakt.
  • CYPRESOLIE: maakt het haar zacht, volumineus, glad, flexibel en makkelijk in model te brengen.
  • LIJNZAADOLIE: de onverzadigde vetzuren sluiten de haarschubben en maken het glad, wat leidt tot een spectaculaire glans.

Flip in HairFlip in hair is een hairextension welke op zeer gebruiksvriendelijke wijze binnen één minuut zelf is aan te brengen in het haar en zorgt voor extra lengte of volume.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende texturen en lengtes en komen in 45 verschillende kleuren.

Flip in hair is 100 % human hair en gegarandeerde kwaliteit.